Minimale afname €25,-ex - Alle prijzen zijn ex. BTW »

Facebook Twitter Google+ E-mail Vestigingen  Inloggen klanten  Routebeschrijving

Speelgoed en gift artikelen groothandel

"Prachtige handel… Laagste prijzen."

TelefoonContact met ons 055 540 3381
Ma - Vrij
8.30 - 17.00
Waar op de site: « Terug » »

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Afhaalgroothandel. Wij hanteren een minimale orderwaarde van € 25.- exclusief BTW. (zegge vijfentwintig euro) Dit geldt zowel voor een bestelling via een van onze websites als voor bestellingen in onze showroom gevestigd te Apeldoorn. Alle goederen blijven eigendom van Afhaalgroothandel. totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden. Levering van de artikelen vindt plaats zolang als de voorraad van de bestelde artikelen strekt.

Artikel 2 – Levering

Afhaalgroothandel verzendt in Nederland en België via de koeriersdienst DPD. Ook verzenden wij naar andere landen binnen en buiten de Europese Unie. Deze zendingen worden met Post NL verzonden. Wij streven er naar om uw bestelling binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling, bij u in Nederland of België af te laten leveren. Er zijn soms omstandigheden waardoor het pakket enige vertraging op kan lopen. Afhaalgroothandel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele vertraging die een pakket oploopt en de verdere consequenties hiervan.

Wilt u echter contact opnemen met ons over een internet bestelling, dan dient u ten alle tijden uw order ID nummer te vermelden. Het kan zijn dat een artikel niet meer op voorraad is, in dit geval zullen wij proberen met u in contact te komen. Lukt dit niet, dan sturen wij een passend vervangend product of crediteren wij dit bedrag zo spoedig mogelijk.

Artikel 3 – Betaling

A) Rembours De betaling vindt plaats door middel van een betaling aan de postbode waarbij u het pakket direct in ontvangst neemt. De kosten voor verzending onder rembours zijn € 12.35 ( zegge twaalfeuroenvijfendertigeurocent ), dit is inclusief een verzekering van het pakket.

B) Per bank U maakt het totaalbedrag vooraf over op ons bankrekeningnummer onder vermelding van het order ID nummer. De verzendkosten bedragen € 5.85 ( zegge vijfeuroenvijfentachtigeurocent ) per pakket tot 30 kg. Bij meerdere pakketten, of dit nu 2 pakketten zijn of een hele pallet vol, betaald u € 12.50 ( zegge twaalfeuroenvijftigeurocent ).

Deze tarieven gelden alleen voor zendingen binnen Nederland en naar België. Naar andere landen binnen en buiten de Europese Unie rekenen wij de kosten die de Post NL hanteert.
Bankrekeningnummer: NL83 RABO 0110 0199 38 t.n.v. Afhaalgroothandel.be te Oud-Turnhout

Bij een vooruitbetaling dient de betaling binnen 14 dagen op ons rekeningnummer te zijn bijgeschreven. Als het bedrag dan niet op ons rekeningnummer ontvangen is, zien wij de bestelling als niet ontvangen. Wilt u de bestelling wel ontvangen, maar binnen een ander termijn, dan dient u dit tijdig aan ons te laten weten.

C) Ideal

Dit is het systeem van de banken, dat u direct koppelt aan uw internetbankier-programma bij uw online aankoop. Om gebruik te maken van Ideal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bankof SNS Regio Bank, dan kunt u direct met ideal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent, alleen nu zien wij uw betaling gelijk met uw bestelling binnen komen. Uw bestelling kan nu nog sneller verzonden worden. De verzendkosten van een door Ideal betaalde bestelling bedragen hetzelfde als die van een per bank betaalde bestelling.

D) Paypal

Dit is een zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze. Heeft u een creditkaart, dan kunt u deze koppelen aan uw paypal rekening. U kunt dan betalingen doen vanaf uw creditkaart zonder dat uw creditkaartgegevens over het internet gaan. Via deze manier zien wij ook gelijk met uw bestelling uw betaling binnen komen. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. De verzendkosten bij een betaling door middel van paypal bedragen hetzelfde als die van een per bank betaalde bestelling.

E) Niet-betaling

Bij niet-betaling zijn wij gerechtigd om direct en zonder gerechtelijke tussenkomst de goederen terug te vorderen. Alle kosten die noodzakelijk zijn om betaling te verkrijgen komen voor rekening van koper, waaronder inbegrepen kosten van advocaat, deurwaarder en dergelijke. Indien betalingen niet binnen 30 dagen na factuurdatum zijn ontvangen zal over het factuurbedrag rente ter grootte van 1% van het openstaande bedrag per maand in rekening worden gebracht. Een gedeelte van een maand wordt daarbij als een hele maand beschouwd.

Artikel 4 – Annulering van een order

De geplaatste order kan, indien deze nog niet aan u verzonden werd, binnen 5 dagen geannuleerd worden. De 5 dagen gelden vanaf de datum dat de order is geplaatst. Een order die u wilt annuleren dient u schriftelijk (per brief, email of fax) of telefonisch door te geven aan het onderstaand adres:

Afhaalgroothandel Afd. Retouren
Wilmersdorf 12
7327 AC Apeldoorn
Tel: 055-540 3381
Fax: 055-540 3902
Email: info@afhaalgroothandel.com

Bij het verzenden van een pakket onder rembours is een annulering van het pakket alleen mogelijk als dit binnen 1 dag geschied. Na deze dag wordt het pakket in behandeling genomen en kan deze niet meer geannuleerd worden, dit met als reden dat het pakket dan naar u toe gezonden is. Mocht het pakket alsnog bij aflevering geweigerd worden of bij vooruitbetaling niet binnen het termijn betaald worden, behoud Afhaalgroothandel zich het recht voor de door ons gemaakte kosten aan de klant door te berekenen. De administratiekosten die wij u in rekening brengen zijn € 17,50. ( zegge zeventieneuroenvijftigeurocent )

Artikel 5 – Prijzen en BTW

De prijzen die op de website van Afhaalgroothandel staan aangegeven zijn de netto prijzen exclusief 21% BTW.

Klanten uit de Europese Unie die tegen het 0% BTW tarief geleverd willen hebben. Dienen direct na de internet-bestelling een mail te sturen, met daarin een geldig BTW-nummer en de gegevens voor de verificatie van het BTW-nummer. Dit dient binnen 2 werkdagen te geschieden, anders zijn wij genoodzaakt tegen het Nederlandse BTW tarief (21%) te factureren.

Artikel 6 – Prijswijzigingen

Afhaalgroothandel is gerechtigd prijzen tussentijds aan te passen zonder hiervan de klant op de hoogte te stellen.

Artikel 7 – Garantie

De bestellingen die bij Afhaalgroothandel worden geplaatst worden met de grootste zorg in behandeling genomen. Mocht u er bij levering toch achter komen dat er een probleem is met de goederen dan dient u contact met Afhaalgroothandel op te nemen. Dit dient binnen 2 werkdagen schriftelijk ( fax / email ) of telefonisch plaats te vinden.

Bij uw reactie moet er een kopie van de factuur, of een order ID nummer van uw bestelling bijgevoegd worden, en een duidelijke beschrijving van het probleem. Wanneer Afhaalgroothandel de garantie dekt kunt u deze goederen binnen 8 dagen in onze showroom in Apeldoorn ruilen.

Indien u niet in staat bent om bij ons langs te komen, dan kunt u in overleg met onze verkoopafdeling de goederen per post naar ons retour zenden. Bestellingen die aan ons geretourneerd worden dienen voldoende gefrankeerd te zijn. Slijtage en gebruiksfouten vallen niet onder de garantiebepalingen.

Artikel 8 – Privacy

Alle persoonsgegevens worden in het klantenbestand van Afhaalgroothandel opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en eventuele verzending van de nieuwsbrief. Uw persoonlijke gegevens zullen nimmer aan derden worden doorgegeven.

Artikel 9 – Rechten

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Afhaalgroothandel gebruikt worden.

Op alle rechten, verplichtingen en bestellingen waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.


De Nederlandse teksten zijn rechtsgeldig.