Minimale afname €25,-ex - Alle prijzen zijn ex. BTW »

Facebook Twitter Google+ E-mail Vestigingen  Inloggen klanten  Routebeschrijving

Speelgoed en gift artikelen groothandel

"Prachtige handel… Laagste prijzen."

TelefoonContact met ons 055 540 3381
Ma - Vrij
8.30 - 17.00
Out of stock

Art.nr. 50402.006

  • 1506603341
  • 1506603341

Overdoos informatie

Overdoos bestellen

Prijs per stuk: € 23,50

Rummikub Revolution (1st.)

Rummikub, een leuk gezelschapsspel dat inzicht, durf en tactiek combineert. Wie legt de slimste combinaties? en heeft als eerste alle steentjes op tafel?
Drie speciale jokers zorgen voor meer mogelijkheden en extra speelplezier voor volwassenen en kinderen.

Rummikub is al meer dan dertig jaar een van de populairste spellen in Nederland en wereldwijd. Tijd dus voor een revolutie. Nog altijd is het doel om zo snel mogelijk alle stenen weg te spelen door ze aan te leggen in series en rijtjes. Nieuw zijn de moderne, ergonomische vormgeving van de stenen en bordjes en – vooral – drie extra jokers die nog meer mogelijkheden bieden om sets te splitsen en nieuwe combinaties te maken.

De gewone joker, die ingewisseld kan worden voor elke steen in elke combinatie met dezelfde kleur en cijferwaarde, is gebleven. De drie nieuwe, speciale jokers kunnen niet voor een gewone joker of een andere speciale joker worden ingezet.

– De dubbele joker vervangt twee opeenvolgende of gelijke cijfers. Hij wordt vrijgespeeld door de twee stenen waarvoor hij in de plaats ligt op tafel te leggen of door de combinatie te vervangen.

– De kleurveranderjoker wordt alleen gebruikt in series om er een serie van twee kleuren van te maken. De stenen voor deze joker moeten één kleur hebben, de stenen na de joker een andere. Wordt de kleurveranderjoker aan het eind van een serie gelegd, dan moet de volgende steen een andere kleur krijgen. Creeer

– De spiegeljoker, ideaal om dubbele stenen kwijt te raken, wordt gebruikt om een gespiegelde combinatie (serie of rijtje) te maken.

Nu in handige compacte en robuuste cassette, waarbij deksel en bodem tevens de vier plankjes zijn, met extra zware kwaliteit stenen.

Geschikt voor: 2 tot 4 spelers.

Leeftijd: 6 tm 99 jaar.

Speelduur: 40 minuten

EAN: 8711808504028

Artikelnummer (SKU):50402.006
Merknaam:Goliath
Prijs per stuk: € 23,50
Verpakt per:1
Gewicht per verpakking:1,0 kg


Lengte:35,0 cm
Breedte:28,0 cm
Hoogte:6,0 cm

Bestel verpakkingseenheden

Prijs per eenheid: € 23,50
Actuele voorraad: 0 verpakkingseenheden (VE)